Szanowna Pani / Szanowny Panie

Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, że od dnia 25 maja 2018 roku obowiązuje RODO, czyli Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). W związku z powyższym, uprzejmie informujemy, że:

Administratorem Państwa danych osobowych

FENIKS KOMINKI ADAM TRUKAN

Zielona 5, 72-300 Gryfice tel. 785 706 554 email: fenikskominki@wp.pl

Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych Art. 6 ust 1 lit b) RODO

Pani/Pana dane mogą być przekazywane jedynie podmiotom mającym podstawę prawną otrzymania takich informacji.

Dane osobowe będą przetwarzane przez okres określony w przypisach prawa w stosunku do kontrahentów.

Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do tych danych, sprostowania, cofnięcia zgody w każdym momencie oraz wniesienia sprzeciwu, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy prawa.

Pani/Pana dane nie będą podlegały automatyzacji podejmowania decyzji oraz nie będą profilowane, a także nie są przekazywane do państw trzecich.

FENIKS KOMINKI
Adam Trukan

kominki zachodniopomorskie, kominki kołobrzeg, kominki świnoujście, kominki kamień pomorski, kominki międzyzdroje, kominki gryfice, kominki nowogard, kominki trzebiatów, biokominki, piecyki na pellet gryfice, piecyki na pellet, kołobrzeg, piecyki na pellet kamień pomorski, piecyki na pellet zachodniopomorskie, piecyki na pellet międzyzdroje, piecyki na pellet świnoujście, piece na pellet gryfice, piece na pellet kołobrzeg, piece na pellet świnoujście, piece na pellet kamień pomorski, kozy na pellet zachodniopomorskie, piece na pellet zachodniopomorskie, kominki kaflowe zachodniopomorskie, kominki kaflowe gryfice, kominki kaflowe kołobrzeg, kominki kaflowe nowogard, kominki kaflowe międzyzdroje, kominki kaflowe trzebiatów,

blaty  parapety kamienne granitowe zachodniopomorskie, blaty  parapety kamienne granitowe kołobrzeg, blaty  parapety kamienne granitowe świnoujście, blaty  parapety kamienne granitowe kamień pomorski, blaty  parapety kamienne granitowe międzyzdroje, blaty  parapety kamienne granitowe gryfice, blaty  parapety kamienne granitowe nowogard, blaty  parapety kamienne granitowe  zachodniopomorskie, 

 

Przewiń do góry